Blog

Gimcana per Vilageliu!

Aquest dissabte el grup de Granàpies s’ho van passar d’allò més bé!

L’activitat consistia en què el grup se separava en dos, cada petit grup guiat per un monitor (Marc i Gerard), i agafant dos camins diferents havien de ser els primers a arribar a Vilageliu. Allà els hi esperava un suculent “premi” que seria per el primer a arribar. Fins aquí molt fàcil, no?

Al llarg de cada camí però, hi havia 5 proves que havien d’anar superant per poder seguir avançant. A mesura que avançaven hi havien col·locades unes tires blanques que indicaven que hi havia una cartolina amb les instruccions de la prova a un radi de 20 metres. Un cop trobada la cartolina, el monitor els hi explicava la prova i fins que no la superaven no podien seguir. Entre les proves hi havia endevinalles, jocs mentals, exercicis físics…Quan ja eren les 6 ben tocades un dels dos grups finalment va arribar a Vilageliu, només 2 minuts abans que l’altre. Un cop allà es van decidir repartir el premi (croissants normals i de xocolata) com bons germans.

A la tornada, i per petició pròpia dels granàpies, van tornar per el camí més fosc mentre els dos monitors s’amagaven enmig del bosc per espantar-los.

S’ho van passar molt bé, tan ells com els monitors, i van tornar tots amb la panxa ben plena!

Ah, me’n oblidava! Cada cop que els nens/es volien aigua els hi dèiem un país i havien de dir la seva capital…No van gaire bé de Geografia eh jajajaja

No Comments Yet


Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

20 − four =