Blog

Els Petits caguem el Tió!

IMG-20141220-WA0003

10

11

8

14 

2 

4 

6

3 

1

Aquest dissabte els Petits s’ho van passar d’allò més bé!!

Fa uns dies a l’esplai, quan els monitors ja marxavem cap a casa, ens vam trobar amb una sorpresa molt agradable a la porta de l’entrada, ens va arribar el TIÓ!

Com que encara no estava acostumat a viure a l’esplai, i a l’estar tants dies sol, el tió tenia fred i gana i per això va decidir amagar-se… Sort en vam tenir que són uns nens molt espavilats i entre tots el vam buscar i vam aconseguir trobar-lo en un racó del pati, prop d’un arbre i tapat amb les fulles d’aquest.

Seguidament, a dins la sala el vam abrigar i cuidar, vam cantar-li cançons i ballar-li al voltant, esperant que ens “cagués” alguna cosa. Vam posar-hi moltes ganes i al tió li va agradar tant, que ens va cagar tres fantàstics jocs per jugar tots junts,  i també xocolatines (cal dir que ens vam posar els botes!!!).

Finalment, vam fer-nos fotos tots junts (com podeu veure són molt pallassos jajaja) desitjant-vos a tots:

BON NADAL I BONES FESTES!

No Comments Yet


Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

seven + 12 =