Blog

No ens fan cas ni a tiros!

El passat 28 de febrer el grup de grans i granàpies ens vam ajuntar per passar una molt bona tarda d’esplai. L’activitat tenia dues parts, la primera va consistir a mig del camí que porta a Ca l’Anès estirar-nos en un camp i, amb els ulls tapats i tots ben estirats, escolar una historieta de relaxació. Un cop vam estar tots calmats i focalitzats en la resta de sentits que no són la vista, vam acabar d’arribar al bosc. Allà hi havia un circuit guiat per un fil lligat entre diferents arbres. La cosa era que sense fer trampes i amb encara els ulls tapats, s’havia de anar seguint el fin on t’anaves trobant entrebancs (proves guiades pels monitors) i fins que no les superaves no podries seguir fent el recorregut. Un cop havies acabat, podies treure’t la tira de roba que cobria els ulls i veure com la resta de companyes i companys feien el recorregut. Un cop tothom va haver passat per totes les proves vam tornar al camp on abans ens havíem estirat i vam acabar la tarda jugant a un joc col·lectiu on l’objectiu era tombar un pal on hi havia un dau a sobre i al fer-lo caure, rebre la puntuació de la part superior. No tot era tan fàcil, doncs l’equip rival estaria escampat al voltant del dau intentant bloquejar les possibles pilotes que poguessin tombar el dau. En la foto d’entrada podeu veure un moment en què els infants no feien gens de cas als monitors i van fer el què els hi va rotar (com moltes vegades passa malauradament) i aquests van decidir resignar-se i fer-se una foto molt molongui!

No Comments Yet


Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

17 − 2 =