Blog

LA CAIGUDA DE L’OU!

El dissabte dia 10 el grup de Grans ens vam convertir en autèntics enginyers!

L’activitat consistia en què cada grup havia de dissenyar i construir amb material reciclat (papers de diari, cordills, cartrons…) un suport o estructura per un ou. L’havien de crear de tal manera que quan llencéssim els ous amb l’estructura creada des del segon pis, l’ou no es trenqués al caure a terra.

Un cop els monitors vam haver explicat l’activitat els vam ensenyar una mostra creada per nosaltres (l’ou amb un paracaigudes fet de paper de diari) i la vam llençar des del segon pis. Com que ho havíem fet tan bé, no es va trencar al caure a terra.

Després de dividir-nos en 5 grups, va ser el torn dels infants. Durant una hora van estar fent les seves creacions i després vam fer el llançament. Dels 5 grups fets, a 4 se’ls hi va trencar l’ou al caure a terra i només un grup va aconseguir que quedés intacte, els “PARACHUTE”! A continuació us deixem el nom de cada equip i els seus integrants:

  • GUIUENKOS: Martí, Marcel, Clàudia i Bet
  • PARACHUTE: Nil, Ferran i Eloi
  • TORTILLA DE HUEVO: Gina, Laia i Èlia
  • ZOMLINGS: Ona, Bruna, Paula i Aina
  • NOSABEN, NOSABEN: Carla, Abril i Eulàlia

Més endavant penjarem un vídeo amb el recull de les caigudes dels ous!

No Comments Yet


Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

one × 2 =