Güitxi-Casal

Ja se’n parla per tots els racons, encara no us ha arribat?
No, no, no és cap broma! Aquest any l’esplai organitza un Casal d’Estiu!

Del 25 de juny al 26 de juliol de 9h a 13h

amb servei despertador (7:45h a 9h) i menjador (13h a 15h)

Mares, pares, avis, àvies, nens, nenes i joves! Les monitores estem súper emocionades amb aquest nou projecte. Després d’un temps donant-hi voltes ens ha semblat una bona idea organitzar el nostre propi casal per a poder seguir educant en el lleure i transmeten els valors de l’esplai. A més, hem sentit que hi ha molts i moltes joves d’ESO que estaven preocupades per no saber què fer durant el mes de juliol així que farem de P3 fins a 4t d’ESO!

Aquest estiu vine a endinsar-te al món de la màgia i els encanteris a Güitxi-Howgarts. Estem preparant un munt de sorpreses i activitats que no et deixaran indiferent. A continuació us deixem informació interessant.
 

Telèfon de contacte (Olga): 609 00 00 95

 Preus

 • Tot el casal: 150€

 • Per setmana: 36€

 • Despertador: 10€/setmana

 • Menjador amb tupper: 15€/setmana
  (amb càtering + 5€/dia)

 

 Oferta

 • Tot el casal + menjador: 200€

 • Tot el casal + despertador: 175€

 • Tot el casal + menjador + despertador: 225€

El pagament es farà en metàl·lic durant el període d’inscripció.

I recordeu, no volem que ningú es quedi fora per temes econòmics, si ho necessiteu podeu demanar-nos un pagament fraccionat.

Inscripcions

Les inscripcions es faran presencialment els dies:

 

 • 1 de maig de 17h a 21h

 • Dimecres de maig de 19h a 20h.

Les farem a les cargoles de l’esplai (on abans hi havia l’escola El Castell)

Recordeu portar una fotocòpia de la targeta sanitària, el DNI i el carnet de vacunes.
 

Has cursat ESO?

Si aquest últim curs has fet ESO... tenim una GRAN NOTÍCIA!


A part de totes les activitats que us prepararem (i que ens ajudareu a preparar). Durant l’última setmana de casal ens n’anirem de RUTA!
Però atenció, per a poder venir a la ruta has d’haver vingut un mínim de dues setmanes al casal!


El preu de la ruta seran 50€ en lloc de 36€.

Tot el que necessites saber

Com totes sabeu, ja queda menys d'un mes perquè comenci el casal! Les monitores en tenim moltes ganes!

Aquest any al casal hi treballarem un equip d'unes 20 monitores, algunes de l'esplai i altres de Tona o d'altres esplais, totes amb moltes ganes de canviar el món!

Espai

Aquest any el casal es farà a l'institut de Tona, entrarem per la porta lateral (la del costat del pavelló).

Tindrem a la nostra disposició els lavabos, el patí, el menjador i el pavelló!

 

Programació i Activitats

 • Les hores d'arribada i recollida del casal seran a les 9h i a la 13h. ​

 • Els dies de piscina es recolliran els infants a la piscina, us demanem que primer recolliu els de la piscina i després els de l'institut. 

 • Els infants de p3, p4 i p5 només es banyaran a la piscina petita i els de 1r i 2n només a la part que toquen de peus a terra.

 • El dia 11 de juliol tenim la sortida sorpresa. Anirem totes juntes a Malgrat de mar. Allà els nens i nenes de p3 a 3r aniran al Parc dels Sentits i tots els altres a la platja. Tornarem a les 17h. 

 • La quarta setmana tenim la dormida. Ens trobarem a l'institut a les 20h i els vindreu a buscar divendres o a la 13h o a les 15h si es queden al menjador.

 • Durant l'última setmana els d'ESO marxaran de ruta, farem una reunió quan s'acosti el dia.

Ja pots descarregar-te les programacions!

P3 - P4 - P5 - 1r i 2n - 3r - 4t i 5è - - ESO

 

Eix temàtic

El casal seguirà un eix temàtic, el qual és el món màgic de Harry Potter. Els infants i joves es convertiran en alumnes de Güitxi-Hogwarts i hauran de vetllar per aconseguir ser bons bruixots i bruixes. Les activitats de cada setmana estaran relacionades amb les diferents assignatures del col·legi de màgia, i com és d’esperar, cada infant formarà part d’una de les 4 cases de Hogwarts.

Eixos educatius

Quan vam iniciar aquest projecte les monitores vam decidir crear un casal on poguéssim seguir educant en el lleure i transmeten els valors de l’esplai. Tanmateix, quan pensem amb l’esplai ens venen molts valors i aprenentatges al cap, per això hem decidit centrar-nos principalment en 3 d’ells i poder-los treballar a fons:

 • La coeducació: és l'educació que té per objectiu disminuir els efectes i conseqüències d'una educació sexista sobre infants i joves. 
  Per tal de poder ser prou vàlides per dur a terme aquesta tasca, les monitores ens estem formant.

   

 • La participació: Apostem perquè els infants i joves tinguin veu dins la societat. Al casal hem reservat un dia a la setmana on podran decidir el que volen fer a través de diferents mecanismes de participació adaptats a les seves edats. 
   

 • El consum ètic i el reciclatge: l'educació en el lleure ha de ser un motor de canvi i sensibilització envers la cura del medi ambient. Durant el casal farem dinàmiques i activitats per construir aquesta consciència. També demanarem a les famílies que ens ajudeu, intentant reduir els envasos a l'hora de transportar els esmorzars i dinars. 

 

Menjador

Com hem explicat, volem potenciar el reciclatge i la sostenibilitat, és per això que demanem que tothom que es quedi al menjador porti: coberts gots i tovalló de roba dins d’una bossa de roba. Aquesta bossa se l'emportaran cada divendres. 

 

Com menys residus generem molt millor.

També potenciarem la seva responsabilitat, ja que cadascú es netejarà i farà responsable del seu got i coberts. 

 • Carmanyola: hi haurà neveres. Agrairíem que tothom portés la carmanyola amb el nom de l’infant, intentant que ocupi el mínim espai possible, ja que hem de posar molts dinars a les neveres. 
   

 • Càtering: el càtering és a càrrec de la Montse Codony, a continuació teniu els menús de cada setmana. Si voleu encarregar el càtering ho haureu de fer a principi de setmana, dilluns. El dia de la sortida, qui tingui càtering se li proporcionarà el dinar. El dia abans, ja us ho recordarem, haureu de portar una carmanyola buida i nosaltres les omplirem.

Ja podeu veure el menú del casal!

 

Autoritzacions

Per últim, us afegim una autorització de recollida, si venen a buscar el vostre fill o filla algun familiar, cangur o amic ens l'heu de portar el primer dia. No podrem deixar marxar cap infant amb algú que no siguin el pare o la mare sense aquesta autorització.

Full d'autorització de recollida

 

SEGUIU-NOS A LES XARXES!

 • Facebook
 • Instagram