Del 22|JUNY al 31|JULIOL de 9h a 13h

amb servei de despertador (8h a 9h) i menjador (13h a 15h)

Ja se’n parla per tots els racons, encara no us ha arribat?

No, no, no és cap broma! Aquest any l’esplai torna a organitzar un Casal d’Estiu!

 

Mares, pares, avis, àvies, nens, nenes i joves! Les monitores estem molt emocionades amb el projecte i estem molt contentes de com va anar l'any passat! Tenim ganes de seguir oferint un casal d'estiu per a poder seguir educant en el lleure i transmeten els valors de l’esplai. A més a més, aquest any oferim una setmana més de casal anomenada "Casalet" que serà del 22 al 26 de juny, i seguirem fent casal fins al 31 de juliol!

Aquest estiu vine a endinsar-te al món dels viatges en el temps amb nosaltres! Estem preparant un munt de sorpreses i activitats que no et deixaran indiferent. A continuació us deixem informació interessant.


Fa uns mesos comentàvem que la situació a causa de la Covid-19 seria incerta, però que seguíem molt emocionades i teníem moltes ganes de seguir amb el casal adaptant-nos a tot allò que pogués venir. Volem agrair a les famílies la paciència durant aquest temps. Davant la situació hem hagut de prendre decisions i encarar el casal d’una manera diferent, tot i així seguim molt emocionades i amb molta energia!

Entenem les preocupacions que pugueu tenir, donada la situació, així que qualsevol informació que necessiteu saber nosaltres estarem disponibles per tal de resoldre-les.

 

Intentarem que les activitats siguin el màxim diverses i semblants a les que vam fer l'any passat, tallers, excursions, jocs d'aigua... sempre respectant les mesures en la major de les possibilitats. La mascareta no serà necessària, en cas que no es poguessin mantenir les distàncies ja prendríem mesures però sempre vetllant per la seguretat i estabilitat física i emocional dels infants.

Presentació del Casal d'estiu 2020 

Tot el que necessites saber sobre el casal!

Inscripcions

Les inscripcions les farem de forma presencial del 4 al 12 de juny al pati de l'Esplai Güitxi-Güitxi de Tona (C/Jaume Balmes, 51). Obrirem les inscripcions de forma progressiva, de P3 fins a 6è. Què vol dir això? Si veniu a inscriure un infant de P3 que té germans o germanes més grans, porteu també la seva documentació per a inscriure's a l'hora.

També obrirem inscripcions per ESO!!! Estigueu al cas de les xarxes i la web per saber quin dia us podreu venir a inscriure!

 

HORARIS, DATES I DOCUMENTACIÓ

  • 4 i 5 de juny: P3, P4 i P5

  • 8 i 9 de juny: 1r i 2n

  • 10 i 11 de juny: 3r i 4t

  • 12 de juny:  5è i 6è

  • Del 4 al 12 de juny: ESO

Els matins d'11h a 13h i les tardes de 18h a 20h.

Haureu de portar la següent documentació prèviament omplerta i la declaració de responsabilitat en relació a la situació de pandèmia generada per la Covid-19. A més a més de fotocòpia de: DNI, Targeta Sanitària i Carnet de Vacunes.

El pagament serà en metàl·lic.

Prendrem les mesures de seguretat pertinents i demanem a les famílies que respecteu la distància de seguretat i l'ús de mascareta. Porteu bolígraf per si faltés omplir quelcom de les inscripcions!

 

Moltes gràcies!

Preus

El pagament es podrà fer en metàl·lic durant el període d’inscripció. I recordeu, no volem que ningú es quedi fora per temes econòmics, si ho necessiteu podeu demanar-nos un pagament fraccionat.

Casalet

Del 22 al 26 de juny

Casal d'estiu

Del 29 de juny al 31 de juliol

Casalet: 30

Despertador casalet: 8

Menjador casalet: 12

Tot el casal: 150

Per setmana: 36

Despertador: 30€/10€ (setmana)

Menjador (amb carmanyola): 50€/15€ (setmana)

Servei de càtering: 25€ (setmana)

Els tres eixos principals

Les monitores de l’esplai continuem apostant per seguir educant en el lleure tot transmeten els valors de l’esplai, per aquesta raó el casal d’estiu estarà centrat principalment en 3 grans eixos: la participació, la coeducació i el consum ètic i reciclatge.

Participació

Coeducació

Consum ètic i reciclatge

Participació
Enfoquem el casal des de la participació infantil ja que considerem que és un element clau en el projecte educatiu. Pensem que ha de ser un espai per al creixement personal respectant les aportacions del col·lectiu. 

 

Coeducació
Apostem per una educació que potencia la igualtat real d’oportunitats i l’eliminació de tota mena de discriminació per raó de sexe, mitjançant l’aprenentatge de continguts sobre la perspectiva de gènere.

 

Consum ètic i reciclatge

Creiem que tenim la responsabilitat d’assegurar una continuïtat del nostre entorn, per això volem educar els nostres infants amb valors d’un consum ètic i de proximitat. De quina manera? Fomentant el comerç de proximitat, el reciclatge, reciclar materials i reduïr la brossa generada entre altres.

Galeria d'imatges d'Instagram

Seguiu-nos a les xarxes socials!

  • Facebook icono social
  • Instagram