top of page

Aquest any 2023 NO hi ha casal d'estiu

Comiat Güitxi-Casal d'estiu

Fem aquest missatge per informar-vos sobre una notícia que ja es va comunicar a la reunió del principi de curs de l'esplai, però creiem que és necessari fer-ho per aquí perquè també arribi a tothom. Després de debatre-ho molt, l'equip de monitores de l'esplai Güitxi-Güitxi decideix temporalment posar fi al casal d'estiu, que ens ha acompanyat durant 4 anys.

El casal d'estiu ha estat un projecte que hem encarat amb molta il·lusió any rere any. No obstant això, organitzar el casal ens requereix una dedicació d'hores que suma a les hores que ja dediquem voluntàriament al projecte educatiu de l'esplai. Això suposa una sobrecàrrega de feina per les monitores de l'esplai, les quals estudiem i/o treballem, fet ja prou difícil de compaginar, i més sumant-hi els diversos projectes que impulsem des de l'esplai, altres entitats i organitzacions i la nostra vida personal.

És per això que valorant-ho, hem decidit prioritzar aquest temps que dedicàvem al casal d'estiu a reforçar la tasca voluntària que fem des de l'esplai, poder fer un bon tancament de curs, preparar amb temps i calma els campaments d'estiu i al descans personal, aspecte no menys important que qualsevol dels altres esmentats anteriorment.

Per altra banda, continuem reivindicant la feina de les entitats locals que ofereixen casals d'estiu al poble. Tanmateix, amb la nostra parada, Tona es queda sense una oferta local, autogestionada i organitzada per joves, amb un projecte educatiu centrar en l'educació en el lleure, destinada als infants i joves del poble i voltants. És per això que animem a l'Ajuntament de Tona a proporcionar les oportunitats i ajudes necessàries perquè això sigui una realitat en els pròxims anys.

Finalment, voldríem agrair a totes les famílies que han confiat en nosaltres durant aquests anys, permetent-nos ser el casal amb més infants i joves de tot el poble. També agrair i reconèixer a aquelles monitores que van impulsar un projecte d'aquesta magnitud des de zero i a aquelles qui han participat en la continuïtat d'aquest. A l'Olga, l'Alba i la Maria, les nostres directores, per la valentia d'agafar la responsabilitat, l'energia i temps dedicat i tota la feina feta.

Aparquem aquest projecte convençudes que el lleure educatiu juga un paper molt important a l'acompanyament del desenvolupament d'infants i joves i amb l'esperança que es pugui tornar a engegar en un futur més o menys proper, ja que creiem i estimem la tasca educativa que realitzem.

Moltes gràcies per tot i fins aviat!


L'equip de monitores de l'Esplai Güitxi-Güitxi

Galeria d'imatges d'Instagram

Seguiu-nos a les xarxes socials!

  • Facebook icono social
  • Instagram
bottom of page