Places limitades!

Del 22|JUNY al 31|JULIOL de 9h a 13h

amb servei de despertador (8h a 9h) i menjador (13h a 15h)

Ja se’n parla per tots els racons, encara no us ha arribat?

No, no, no és cap broma! Aquest any l’esplai torna a organitzar un Casal d’Estiu!

 

Mares, pares, avis, àvies, nens, nenes i joves! Les monitores estem molt emocionades amb el projecte i estem molt contentes de com va anar l'any passat! Tenim ganes de seguir oferint un casal d'estiu per a poder seguir educant en el lleure i transmeten els valors de l’esplai. A més, hem sentit que hi ha molts i moltes joves d’ESO que estaven preocupades per no saber què fer durant el mes de juliol així que farem de P3 fins a 4t d’ESO!

A més a més, aquest any oferim una setmana més de casal anomenada "Casalet" que serà del 22 al 26 de juny, i seguirem fent casal fins al 31 de juliol!

Sabem que els pròxims messos són una mica incerts a causa del Covid-19, no obstant, estem molt emocionades i tenim moltes ganes de seguir amb el casal i adaptar-nos a tot el que pugui venir. Intentarem facilitar el màxim els diferents tràmits per a tal de dur a terme el casal, sobretot pel que fa al tema de les inscripcions i els pagaments.

 

Aquest estiu vine a endinsar-te al món dels viatges en el temps amb nosaltres! Estem preparant un munt de sorpreses i activitats que no et deixaran indiferent. A continuació us deixem informació interessant.

Presentació del Casal d'estiu 2020 

Inscripcions

Les places són limitades!

Aquest any ens veiem obligades a canviar el format de les inscripcions a causa de la situació que estem vivint pel Covid-19, és per això que les inscripcions es duran a terme de la següent manera:

Del 25 d'abril al 3 de maig es farà una prereserva a partir d'un formulari online (preinscripció). És molt important que us apunteu a la prereserva ja que és necessària per seguir amb el procediment de les inscripcions.

La preinscripció es fa mode de sondeig, entenem la situació actual i, com vosaltres, no tenim certesa sobre com avançarà la situació. Més endavant es realitzarà la inscripció i el pagament de forma presencial, la preinscripció és una reserva de la plaça pel casal, en el moment de la inscripció es procedirà a aquesta en ordre de preinscripció, i en cas de no realitzar la preinscripció, no et podem assegurar una plaça al nostre casal. 

Les incripcions es tancaran de forma presencial (tenint preferència aquelles famílies que hagueu fet la prereserva) amb el lliurament de la següent documentació i amb el pagament del casal (podrà ser en metàl·lic o a través de compte bancari).

 

Encara no podem concretar dates però quan avanci la situació us ho farem saber. Com ja hem comentat anteriorment, ens anirem adaptant a la situació i, poc a poc, ho anirem fent possible tot!

Preus

El pagament es podrà fer en metàl·lic durant el període d’inscripció o a través de comtpe bancari. Ens haurem d'anar adaptant a la situació en la que ens trobem.

 

I recordeu, no volem que ningú es quedi fora per temes econòmics, si ho necessiteu podeu demanar-nos un pagament fraccionat.

Casalet

Del 22 al 26 de juny

Casal d'estiu

Del 29 de juny al 31 de juliol

Casalet: 30

Despertador casalet: 8

Menjador casalet: 12

Tot el casal: 150

Per setmana: 36

Despertador: 30€/10€ (setmana)

Menjador (amb carmanyola): 50€/15€ (setmana)

Servei de càtering: 25€ (setmana)

Els tres eixos principals

Les monitores de l’esplai continuem apostant per seguir educant en el lleure tot transmeten els valors de l’esplai, per aquesta raó el casal d’estiu estarà centrat principalment en 3 grans eixos: la participació, la coeducació i el consum ètic i reciclatge.

Participació

Coeducació

Consum ètic i reciclatge

Participació
Enfoquem el casal des de la participació infantil ja que considerem que és un element clau en el projecte educatiu. Pensem que ha de ser un espai per al creixement personal respectant les aportacions del col·lectiu. 

 

Coeducació
Apostem per una educació que potencia la igualtat real d’oportunitats i l’eliminació de tota mena de discriminació per raó de sexe, mitjançant l’aprenentatge de continguts sobre la perspectiva de gènere.

 

Consum ètic i reciclatge

Creiem que tenim la responsabilitat d’assegurar una continuïtat del nostre entorn, per això volem educar els nostres infants amb valors d’un consum ètic i de proximitat. De quina manera? Fomentant el comerç de proximitat, el reciclatge, reciclar materials i reduïr la brossa generada entre altres.

Seguiu-nos a les xarxes socials!

  • Facebook
  • Instagram