Esplai Güitxi-Güitxi

ESPAI DE LLEURE PER INFANTS I JOVES

Esplai Güitxi-Güitxi

ESPAI DE LLEURE PER INFANTS I JOVES

Notícies

Últimes entrades i notícies

 

  Què és l'esplai?  

El nostre ideari

L’esplai segueix sent, com en els seus principis, un espai laic, solidari i alternatiu d’educació en el lleure infantil i juvenil. Ens trobem els dissabtes amb l’ intenció d’educar als nostres infants a partir d’un ideari amb valors com la solidaritat, el respecte a les persones i al medi ambient, la creativitat, la cooperació, la llibertat, la responsabilitat i el creixement personal entre d’altres.

Apostem per una educació integral, per a nosaltres, l’esplai és una actitud que ens porta a buscar un compromís en un projecte d’estil de vida.

 

 
 

  Esplac  

Què és Esplac? Què és Ripollès Osona Moianès? 

L’Esplai forma part de l’Associació d’Esplais Catalans (ESPLAC).

Esplac és una Associació d’esplais laica, progressista que treballa des del voluntariat per a la trasformació social mitjençant l’educació en drets dels infants. L’enfortiment dels esplais és la seva raó de ser.

Dins d’Esplac l’Esplai Güitxi-Güitxi forma part del Sector Ripollès Osona Moianès juntament amb l’Esplai 100 Teies de Centelles, el Draks de Castellterçol i El Creixent de Folgueroles. Amb ells fem trobades i sortides cada any i compartim aventures.

 

 

    Contacte    

Jaume Balmes, 51 Tona (08551)

guitxiguitxi@gmail.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Anna